Måedens 3- og 5-retters meny
Serveres mandag–lørdag kl 18–22
Sesongens 3-retters meny
Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og parmesan
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (pinjekjerner)
Vinforslag: New Zealand Sauvignon Blanc – kr 895,- / kr 185,-
Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-12)
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (5 cl) – kr 95,-
Sesongens 5-retters meny
Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og parmesan
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (pinjekjerner)
Vinforslag: New Zealand Sauvignon Blanc – kr 895,- / kr 185,-
Sitron Colonello –- sitronsorbet med vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka (12)
Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-12)
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-
Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1-7-8-12)
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (5 cl) – kr 95,-
3 retter kr 595,-
5 retter kr 795,-
Vinpakke «oppgradert» kr 495,-
Vinpakke 1 (husets): kr 395,- (Masi Pinot Grigio, Monastier Rosé, Cabarnet Monastier, Resioto)
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 495,- (Righetti Soave, Monasitier Rosé, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud)
Vinpakke 3 (Luksus): kr 595,- (Chablis, Bardolino Chiaretto Rosé, Barbaresco, Roial Tokaij)
Vinpakke 4 (Unike): kr 495,- (Unike Hoteller Hvit Albret, Laroche Rosé, Rød Albret, Chateau Montifaud)
(alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, 7 cl rosèvin, 15 cl rødvin og 5 cl dessertvin)
Allergener:
- Gluten
- hvete
- rug
- havre
- bygg
- Skalldyr
- Egg
- Fisk
- Peanøtter
- Soya
- Melk og laktose
- Nøtter
- mandel
- hasselnøtt
- valnøtt
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
- Lupin
- Bløtdyr